Mekanisk Diagnostik och Terapi (MDT)

MDT för  diagnostik och behandling av smärttillstånd i rygg, nacke och andra leder är en av de allra vanligaste metoderna i världen bland  sjukgymnaster/fysioterapeuter. I Sverige har  2400  sjukgymnaster och läkare gått minst den inledande fyradagarskursen i metoden.

Läs mer
Ortopedisk Manuell Terapi (OMT)

Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) är ett internationellt specialistområde inom fysioterapi för handhavande av akuta och långvariga smärtproblem, funktionsstörningar, skador och sjukdomar i det rörelseapparaten.

.

Läs mer
Diagnostiskt ultraljud

Diagnostiskt ultraljud är ett enkelt, smärtfritt och säkert komplement till klinisk undersökning och även ett bra alternativ till magnetkamera, där kötiderna ofta är mycket långa. Du som patient får istället undersökningen direkt här på kliniken och slipper besväret med att uppsöka olika vårdgivare. Metoden är enkel att använda och är både smärtfri och strålningsfri. Undersökningen ger mer precision i diagnostiken och på så vis en säkrare behandling.

Läs mer
Träningsterapi

En av de behandlingsformer som har mest vetenskaplig grund vad gäller att förbättra funktionsnedsättningar samt minska obehag och smärta. Jag hjälper dig hitta rätt alternativ!  

Läs mer
Stötvåg

Stötvågsbehandling är en vetenskapligt utvärderad och beprövad behandlingsmetod som ger effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler. Den forskning som är gjord idag visar på mycket goda resultat, 65%-95% förbättring hos en stor andel av patienterna, vid behandling av långdragna muskel/senbesvär som hälsporre, hälseneinflammation, tennisarmbåge eller vissa typer av axelbesvär.

Läs mer